Isvägen över Umeälen i Lycksele

Idag var en perfekt dag för en promenad. Soligt och ca. -10 grader. Bara att koppla hunden och ge sig ut!

Det var mycket folk ute, många som åkte skridskor efter de uppskottade vägarna på älven, skotrar som körde efter lederna och många som promenerade. Det är ett mycket bra initiativ och något som borde gå att utveckla i framtiden för att locka folk till Lycksele.

Det är jobbigt att vänta

Det är jobbigt att vänta på att få öppna sina julklappar, så vi behövde göra något för att få tiden att gå. Det fick bli en promenad med Helmy nere vid Umeälven.

Gammplatsen en vinterdag

Fint ute idag, så vi passade på att gå en kort promenad på Gammplatsen och rasta Ero lite. Gammplatsen är en av mina favorit platser i Lycksele, så det var bara att ta med sig kameran och fota.

Besökt Kroksjö, Bjurtäsk och Fäboliden

Jag har länge velat åka till Vägsele och därifrån vidare mot Kroksjö, Bjurträsk och Fäbodliden för att fota i naturen. Idag kände jag att det var perfekt väder, nysnö och grått.

Här nere i galleriet är några av dagens bilder. Jag kan säga att bilen var väldigt smutsig efter den här resan. Vi avslutade resan med att tvätta bilen på Shell och sen äta en pizza på Golden Bar.

En solig och varm dag i Bocksliden

Idag har det varit soligt och varmt, så vi åkte ner till Bocksliden och grillade korv och åkte pulka och bob i backen. Det var inte så mycket folk i backen, jag blev lite förvånad. Men skönt ändå, då slipper man trängas vid eldplatsen.

Kallt idag vid Lycksbäcken

Äntligen en solig och fin dag! Synd att det var så kallt, jag tror det var ca. -16 grader. Den här bilden är tagen vid Lycksbäcken som ligger några kilometer utanför Lycksele. Jag har fler bilder från Lycksbäcken, får se om jag lägger upp dom lite senare.

Vinterlandskap i Hedlunda

Det har varit dåligt med uppdateringar av hemsidan den sista tiden. Det har snöat mycket och varit kallt så jag har inte varit ute med kameran. Men idag har jag och Harriet varit till Hedlunda och gått en promenad med mamma. Vi gick till Oxavan och sen till Tannbäcken, bilden här uppe är tagen vid Oxavan. Det var riktigt kul att få ta några bilder igen.